LET OP DE DETAILS...

Waar moet een kwaliteitstas volgens TASvanTESS aan voldoen?


Zoveel tassen te koop... Maar waar moet je nu als koper op letten?  Best lastig, want een tas kan er op het eerste gezicht (of op de foto) prima uitzien.

Daarom een paar TIPS van TESS:
  • Let op de naadverwerking. Slordige stiknaden geven de tas een goedkoop en rommelig aanzien. Als je dat juist zoekt: prima, maar Tess zoekt naar tassen met mooie, rechte en goed afgewerkte stiknaden.
  • Hoe ziet de onderkant van de tas eruit? Is die gemaakt uit 1 stuk leer of zijn het twee aan elkaar gestikte delen? Tess ziet graag dat de onderkant uit 1 stuk leer is gemaakt.
  • Zitten er 'voetjes' onder de tas? Dat is vooral bij stevige tassen die je gemakkelijk op de grond zet handig, want zo spaar je het leer. Maar niet alle tassen hebben voetjes nodig: tassen die gemaakt zijn van soepel leer hebben die voorziening meestal.niet.
  • Worden de tassen online met duidelijke (door de verkoper gemaakte) foto's aangeboden? Dan pas weet je echt wat je koopt... En dan niet alleen een (fabrieks)foto van de voorkant van de tas... Ook zijkant, achterkant, onderkant en vooral de binnenkant zijn belangrijk. Juist aan de onderkant en binnenkant zit vaak een kwaliteitsverschil.
  • Kies voor leer, dat is duurzaam. Een leren tas wordt tijdens het dragen alleen maar mooier. Een kunstleren tas is goedkoop in aanschaf, maar gaat minder lang mee omdat de kunststof bovenlaag ervan afslijt.

Enkele voorbeelden:




TASvanTESS houdt bij de inkoop van haar tassen altijd rekening met de bovenstaande punten.
En weet: van een goede leren tas heb je lang plezier!

Groet!
Tess


Geen opmerkingen:

Een reactie posten